0

I've been having some issues using org-mode with paren matching. Here are a few screenshots of the problem. In short, when my mouse isn't on a line, the line is shown correctly, but when parenthesis are being highlighted the line drops to the minimum indentation. W/o paren highlighting this problem isn't there, but I wanted to keep that in org mode.

correctly indented

indentation dropped

Note, this happens only on the last line (but this is a problem, as that is the line i'm usually editing).

  • What are those numbers going on in the left of the screenshot -- is that relative line numbers or something like that? – lawlist Oct 27 '15 at 4:48
  • Yah, I have the linum-relative-mode package from melpa installed. – Jay Kamat Oct 27 '15 at 5:08
  • Does your problem go away if you disable linum-relative-mode? – lawlist Oct 27 '15 at 5:18
  • Turning off linum-mode, linum-relative-mode, and evil-mode doesn't help. Do you think one of my plugins is causing the problem? I could try disabling them one by one... – Jay Kamat Oct 27 '15 at 5:23
0

At some point, there was an org update which fixed this issue. If you run into this issue, I would reccomend pulling the latest org from elpa (9.x), which resolved this issue completely for me. On 8.10.x, this issue is reduced, but still happens occasionally.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.