1

My org export options become inactive/off. Like the picture below:

screen shot of current org export

compare to its previous form:

enter image description here

And the export is not functional. I get the following message:

Invalid face reference: org-dispatcher-highlight [66 times] 
org-export-as: Wrong number of arguments: (0 . 0), 1

I don't know why and when it happened, but I guess is there was some update on org package. If you have any idea or any hint how to diagnose the issue, I very much appreciate the input.

3
  • Inactive because you can't see the colors? Did you actually try to do an export? If that works, then the fontification of the buffer is the problem; if not, there is a more fundamental problem. Is there an Export command: prompt in the minibuffer?
    – NickD
    Jul 26 at 13:31
  • No, it's not functional :( I get the following message: "Invalid face reference: org-dispatcher-highlight [66 times]" and "org-export-as: Wrong number of arguments: (0 . 0), 1" Jul 26 at 13:34
  • 1
    Please add that information to your question: comments are for clarification.
    – NickD
    Jul 26 at 13:36

1 Answer 1

1

Manually entering the command org-reload fixes the issue!

6
  • ... or restart emacs - particularly when org-reload barfs (which will happen).
    – NickD
    Jul 26 at 20:43
  • Strangely, that didn't solve (unless I have it in the init files) Jul 28 at 7:54
  • "...unless I have it in the init files": what does it refer to in this sentence?
    – NickD
    Jul 29 at 0:36
  • "It" refers to org-reload. Jul 30 at 7:34
  • 1
    I don't understand why you would need org-reload in your init file. Are you sure you are not loading Org mode from multiple places, ending up with a "mixed" installation. See this question for some hints.
    – NickD
    Jul 30 at 14:28

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.